badeværelse efter renovering
Til huset

10 Maler tips til at få dit lille badeværelse til at se større ud – DEL 1

Sharing is caring!

Rate this post

Sponsoreret indhold

Små badeværelser kan være irriterende for os alle. Vi kan altid bruge mere plads, men fysiske begrænsninger forhindrer mange i at udvide deres nuværende badeværelse.

En fantastisk, nem og billig måde, at få dit badeværelse til, at virke større er med maling. Der er mange måder, at få dit lille badeværelse til at se større ud, men en taktik, som giver dit bad mest er maling.

Hvis du synes, at dit badeværelse er lille, men vil have gjort noget ved det, så skal du sørge for at tjekke denne top 10 med maler tips til at gøre dit lille badeværelse større.

badeværelse efter renovering

1. Brug lyse farver
Den bedste måde at gøre dit badeværelse eller et hvilket som helst værelse større er, at bruge lys maling. Nogle vil sige, at hvid give et større udseende, men den debat vil fortsætte i mange år.

Hele denne artikel handler om optisk illusion. Lyse og farvestrålende vægge er mere reflekterende, hvilket gør rummet åbent og luftigt. Derudover hjælper lyse farver med, at øge effekten af naturligt lys (som vi alle elsker). Du kan male dit badeværelse creme, kold blå eller andre bløde varianter af grøn og blå. For andre små badeværelser er farver som du kan overveje:

Hvid
Perle Grå
Lyserød
Gul
Aqua

2. Hold alle farver i samme tone
Bare fordi lyse farver får et lille badeværelse til at synes større, behøver hele badeværelset ikke at være den samme farve. Men hvis du virkelig vil have dit lille badeværelse til at se større ud, skal du holde alle farver inden for samme tone.

Lyse vægge er gode, men hvis du monterede mørke fliser på gulvet eller i brusebadet, vil de lyse farver ikke skille sig ud. Disse typer af stor kontrast vil tilstoppe rummet og vise hvor lille dit badeværelse i virkeligheden er. Det vil vi ikke have.

3. Fade flisefarve og vægfarve sammen
Dette tip springer fra det foregående tip, men mange vil ikke have den samme tone over hele badeværelset. Frygt ikke, så længe du blander bruserfliserne og vægfarven, er du okay.

Ved at blande din vægfarve og bruserfliser gør det at hele rummet føles som et kontinuerligt rum. Mørkere vægfarve og hvide fliser til brusebadet. Som et resultat føles badeværelset som to separate rum.

Ved at blande brusebadets farve med væggen, vil den ses som et større rum. Heldigvis, hvis du har keramiske fliser, behøver du ikke udskifte dem. Du kan male dine keramiske fliser for at få det hele til at blende ind.

4. Mal loft og vægge i samme farver
Som du sikkert har bemærket, udvikler en tendens med lignende, lyse farver sig. Tja, det samme gælder for loftet og væggene.

badeværelse efter renovering

Et problem med små badeværelser er lave lofter. Som du måske forventer, vil det være forkert at bruge mørke farver til dine lofter. Undgå hvidt (medmindre dine vægge er også hvide), som vil stoppe ens øjne lige ved loftet. Brug af samme farve til væg og loft vil hjælpe øjet ubesværet gennem rummet, hvilket igen giver udseendet af et større badeværelse.

Gå til del 2 af denne artikel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.