Fritid

Beer Pong og trickshots

Sharing is caring!

5/5 - (1 vote)

Sponsoreret indhold

Ølspil og trickshots

Ølspil som beer pong er blevet sindssygt populære. Det giver en ekstra dimension til festen. Konkurence og druk er to ting som mange unge danskere går op i. Så hvorfor ikke kombinere de to 🙂

beer pong tricks

Men udover selve spillet beer pong, så er det også blevet vanvittigt populært, at lave trickshot. Trick med vandflasker, basketballs, freesbies osv. Der er tonsvis af videoer på nettet med vilde trickshots og underholdene indhold. Selv de større brands, som f.eks. Oreos er begyndt at sponsorerer folk, der er vanvittigt gode til trickshot og lave videoer.

Se for eksempel denne video med trickshot fra beer pong. Jeg tænker det er noget som du ville kunne lave også. Det er ihvertfald fedt, at prøve og se det lykkes.

De mange trickshots-videoer

Der er som sagt virkeligt mange fede videoer af trickshots på nettet. Men ofte er de ikke så fantastiske som de ser ud. Nogle er kraftigt manipulerede og andre er taget om og om igen flere hundrede gang før det perfekte skud kom. Men uanset om de et filmet igen og igen, så er de fascinerende at kigge på og de går ofte viralt på de sociale medier.

beer pong trickshot

Kunne du tænke dig selv at blive en champ indenfor beer pong trickshots?

Brug en weekend. Find sammen nogle venner. I skal bruge et kamera eller en mobil til at optage med. Bolde og kopper. Så er I faktisk igang. Men når nu I har fået de første skud i, så gør det udfordrende og spektakulært. Ihvertfald hvis I har forhåbninger om, at det skal gå viralt. Og hvem ved, måske I kan score en kontrakt med firma, som gerne vil bruge Jer eller Jeres indhold i reklamefremstød.

Men der skal fantasi til. Der skal lidt hjerne til og så en kæmpe portion tålmodighed og tid til.

Et alternativ til beer pong er spillet Klask. Det er skide sjovt og man kan nemt blande det med øl. Det vil bare gøre spillet endnu sjovere 🙂

Beer-Pong-Game

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.