Fritid Sport

Derfor skal du vælge en oppustelig kajak

Sharing is caring!

Rate this post

Sponsoreret indhold

Der er flere gode grunde til, at anskaffe dig en oppustelig kajak. Én ting er de alle de fysiske og psykiske fordele, en anden er de rent praktisk årsager.

De fysiske og psykiske fordele ved en oppustelig kajak:

  • Du kommer selvsagt i god form ved at bevæge dig. En god form kan holde dig fri for sygdomme, livsstilssygdomme og hjertekarsygdomme.
  • Dine core- og rygmuskler styrkes. Hvilket er godt mod rygsmerter og dårlig kropsholdning.
  • Du slider minimalt på din krop i forhold til hård styrketræning, løb, fodbold, håndbold og lignende hårde fysiske sportsgrene. Ved løb får du masser af hårde stød op gennem kroppen. Mange tusind stød på bare få timer. Belastningen ved brug af kajak er helt anderledes blød.
  • Ture på vandet er helt mediterende og beroligende. Det giver velvære og glæde, at være på vandet – enten alene eller sammen med andre. Der er en fantastisk ro over, at være på vandet og bare nyde stilheden og det let skvulpende vand.

De praktiske fordele ved en oppustelig kajak:

  • En oppustelig kajak kræver ingen videre former for større opbevaring. Den fylder ikke mere end en stor sportstaske. Og du behøver ikke en garage eller et skur, at opbevare den i. Du behøver heller ikke leje en plads i den lokale kajakklub.
  • Du behøver heller ingen tagræling på din bil for, at transportere den til vandet. Du behøver ikke engang et bagagerum. Og har du ingen bil, så tager du bare kajakken med i bussen.
  • Du kan tage din oppustelige kajak med på dine rejser og ture, og gøre dine oplevelser endnu større. I øvrigt er du fri for, at leje kajakker på dine feriedestinationer. Der er ikke mange dages leje af kajakker, før du har tjent pengene hjem igen.
  • En oppustelig kajak er let og kan nemt transporteres. En hard shell kajak kan nemt veje 25 kg, hvor en typisk oppustelig kajak i høj kvalitet kan veje omkring 16 kg +/-.

Du kan købe både oppustelig kajakker og oppustelig paddle boards – iSUP hos Sitontop.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.