Biler

Nanocover og forsegling til bil

Sharing is caring!

4.9/5 - (15 votes)

Sponsoreret indhold

Jeg vil løfte sløret allerede med det samme…

Det kan godt svare sig, at forsegle sin bil med Nanocover!

Nanocover forsegling til bil

Se alle produkterne her, eller læs videre og se hvad nanoteknologi og forsegling kan gøre for dig.

Jeg har forseglet min bil med Nanocover for, at den skal blive lettere at rengøre og holde ren. Steder som alufælge, som altid kræver en masse arbejde at rengøre, kan nu gøres med en børste, noget vand og en blid hånd.

Det gik så forrygende, at jeg valgte at bruge Nanocover på forruden også. Faktisk så perler vandet af ved omkring 70-80 km/t. Fremragende. En forrude er altid kendt for, at blive møg beskidt. Fyldt med vejfilm (tjære, støv og skidt fra vejen) som sætter sig godt fast på forlygter og forrude. Det er nu meget nemmere at få af, når bilen er forseglet med Nanocover.

Vil du se en meget udførlig test og guide af brugen af Nanocover-produkter, så klik ind på Gode-Tips.dk og se hele anmeldelsen af Nanocover.

Forseglingen kan bruges i hele husstanden

Selve forseglingen er nu efterhånden lavet i flere forskellige variationer, så du nu kan forsegle eller imprægnere dine fliser i brusenichen – kan være en super idé med den rengøring – du kan imprægnere sofaen og andre ting, som du enten gerne vil beskytte mod pletter eller have lettere ved at rengøre.

Jeg vil komme med en lille disclaimer. Du skal læse og følge vejledningen præcist og evt. lave tests hvis det er på sofaen og andre ting, som kan være sarte. Jeg har aldrig selv haft problemer med det, men man skal bare ikke bruge det med hovedet under armen.

Er Nanocover farligt?

Der er ikke kommet nogen restriktioner på brugen af nano-teknologien. Det er meget overvåget og det har været debateret meget. Så man må gå ud fra at alt er okay, så længe der ikke har været nogle sager eller særlig omtale i nyere tid. Jeg er ihvertfald ikke faldet over noget der har givet mig anledning til bekymring. Så min anbefaling er at vil du beskytte dine ting og spare tid på rengøring, så er det bare afsted efter en omgang Nanocover.

Interesseret i at få fingrene i forseglingen, så kan du finde produkter her, hvis du missede linket i toppen.

Tjek lige den her video ud. Det er fantastisk at se nanoteknologi og forsegling i brug på den måde.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.