fodbold efterskole levring efterskole
Sport

På jagt efter en fodbold efterskole til dit barn?

Sharing is caring!

5/5 - (1 vote)

Sponsoreret indhold

Er du på jagt efter en efterskole med fodbold på programmet? Så har jeg muligvis efterskolen til dig.

Skolen hedder Levring Efterskole -og du kan se deres fodbold linie her.

fodbold efterskole levring efterskoleMen hvorfor skal du så vælge præcist denne skole til dit barn? Det skal du fordi de har en super god fodbold linie. Der er iøvrigt både en for piger og en for drenge. Men de har ansat nogle store kompetencer til at udvikle morgendagens talenter. Blandt andre har de Thomas Røll, tidligere landsholdspiller, ansat. En tidligere spiller, som Thomas, har en enorm erfaring med fra sin tid som topspiller i Superligaen og landsholdet.

Personlig og professionel udvikling på fodboldbanen

På Levring Efterskole gør de meget ud af, at tage på fodboldrejser for at udvikle spillerne endnu mere med inputs fra andre kulturer også. Men udover den faglige og professionelle udvikling, så har de også fokus på den personlige udvikling. Og den personlige udvikling er også super vigtig for de unge som fodboldspillere. Selvfølgelig også som unge, der er inde i en afgørende udvikling i deres liv.

Ajax Amsterdam logoDeres udlandsture går ofte til Amsterdam. Nærmere Ajax Amsterdam. Det er en drøm for de fleste unge fodboldspillere, at blive en del af en af de allerbedste talentudviklingsklubber i verden. Ajax er verdenskendte for deres evige udvikling af talenter og satning på egne spillere. De seneste talenter fra Danmark, som har fået en opdragelse i Ajax er Christian Eriksen og Kasper Dolberg. De behøver vidst ikke nærmere introduktion.

Det er en helt anden snak, hvad Levring Efterskole også kan byde på. Men bottom line er, at deres fodboldlinie er super. Ingen tvivl om, at de udvikler talenter på skolen. Og bliver man ikke en topspiller, så har man helt sikkert rykket sig som fodboldspiller fra det startpunkt man havde da man startede.

levring efterskole hygge ved baaletJeg vil slutte af med, at sige at deres venskab mellem eleverne er sublimt. Det er en tid de med garanti aldrig vil glemme.

Og så lige en ting mere… Vasketøj. Vasketøj vil der komme tonsvis af og orker du ikke vaske undertøj hver weekend, så køb en hel stak Sloggi trusser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.