Uncategorized

Sengevædningstip til store børn

Sharing is caring!

Rate this post

Sponsoreret indhold

Jeg ville gerne dele disse tips mod sengevædning hos store børn, fordi når dit toilettrænede barn væder sengen om natten kan det give stor frustration og forlegenhed … for både dig og dit barn. Dagtidstræning er en ting, men nattetræning er en helt anden sag.

Så skal du så gøre?

Disse tips kan hjælpe, når dit barn vædder sengen:

Sørg for at du ikke lader dem drikke for meget før sengetid. Reduktionen af væskeindtag kan hjælpe. Vi har en regel om, at ingen skal drikke noget efter aftensmaden.

Gør et sidste toiletbesøg lige før de falder i søvn. Mine børn bruger normalt badeværelset og så læser vi. Ofte vil jeg opfordre dem til, at bruge badeværelset. Det er altid det allersidste toiletbesøg, der synes at gøre hele forskellen.

Nogle børn, især drenge, tager længere tid om at blive tørre om natten. Vær tålmodig og fortsæt med at opmuntre dem, og hav viden om at i flere tilfælde er det en udviklingsmæssig ting. De fleste læger viser ikke nogen bekymring, før barnet er mindst 10 år gammelt.

Altid dobbelttjek med børnelæger. I sjældne situationer kan der være andre underliggende situationer, og det er altid bedst at regere på dem. De kunne ordinere medicin eller endda foreslå operation for at hjælpe problemet.

Overvej at starte med klistermærker for øget motivation, hvis de forbliver tørre – men hvis det forårsager stress på barnet, skal du gå væk fra ideen. Hvis du tror, ​​at dit barn måske bare er “dovent”, vil denne løsning give underværker.
Men ellers anbefaler jeg hellere at man belønner barnet for at følge et program og ikke for at holde sig tørt.

Invester i en vandtæt madras, et vandtæt eller et glidelagen. Da dette kan tage tid at overvinde, er det en værdifuld investering. I det mindste få en madrasbeskytter. De er nemme at sætte på og meget billigere end en ny madras i ny og næ.

Reklame: Underhyler.dk har altid friske tilbud på Sloggi trusser til damer.

Undgå ting, der kan irritere blæren – koffein og citrusjuice kan alle bidrage til sengevædning. Vi fandt ud af, at når vores søn fik noget koffein, så ville han tisse i sengen. Det var næsten med garanti.

Mens nogle forældre har succes med, at vække deres børn om natten for at gå på toilet, fungerer det normalt ikke generelt og kan føre til frustration og søvnløshed.

Vil du give det et skud (bare hvis dit barn er et af de sjældne tilfælde)? Så gå efter det. Hvis du kan vække dit barn, skal du gå hen til badeværelset alene. Det kan tage op til seks uger før du ser resultaterne af dit arbejde. Min vens datter tissede i sengen helt indtil den 6. uge og havde så aldrig flere uheld efterfølgende.

Husk sengevædning er ikke barnets fejl. Børn gør det sjældent med vilje. Hvis de tidligere har været tørre om natten, kan der være følelsesmæssige ting på færde. Find ud af, hvad der sker i deres liv. Tal med dem (jeg synes det at snakke sammen i bilen er godt, hvis jeg vil have mit barn til virkelig at åbne op for noget.)

Du kan også altid prøve en fugtalarm eller vådliggeralarm – de fungerer meget godt for nogle børn.

Reklame: Døden rammer os alle på et tidspunkt, også ens kære. Så har du brug for, at komme i trygge hænder i en svær tid, så gå til Kronjyllands. De er bedemænd i Hadsten til at stole på i en svær tid.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.